Contact us

Vergaderlocaties Eindhoven

Vergaderlocaties Eindhoven

Vergader, vergaderen, vergaderlocaties Eindhoven. Welkom in Eindhoven. Een bron aan inspiratie en dé plek voor jullie vergadering. Wij halen graag het beste uit jullie dag.

Benieuwd naar: vergaderlocaties Eindhoven.
Vraag een offerte, bezichtiging of locatie tour aan!

Waarom vergaderen in Eindhoven?

Zes fun facts op een rij, zodat je niet meer hoeft te twijfelen

  • Eindhoven is koploper op het gebied van innovatie, design en technologie

Sinds Philips in 1998 met het hoofdkantoor verhuisde naar Amsterdam, bundelen Eindhovenaren hun krachten. Het resultaat? Een nieuwe identiteit en een ware koploper op het gebied van innovatie, design en technologie. Een stad met een creatieve ondernemersgeest. De perfecte plek voor jullie vergadering!

  • Vergaderlocaties in alle soorten en maten

Van klein tot groot. Van industrieel tot heerlijk huiselijk of een locatie met een adembenemend uitzicht.

  • Bereikbaarheid

Of je nu met de auto, het OV of met het vliegtuig komt. Eindhoven is met haar twee treinstations (Strijp-S en Eindhoven centrum), vliegveld en ligging aan de A2 zeer goed te bereiken.

  • De hoofdstad van design

Hier studeert, woont en werkt bevlogen designtalent. Tijdens de Dutch Design Week is er inspiratie in overvloed. Denk aan exposities, designroutes, seminars en crossovers tussen verschillende disciplines, creatieven en de industrie. Als je het aan ons vraag een ware traktatie op de toekomst. Maar wees niet getreurd, design is het hele jaar te bewonderen en te ontdekken door middel van exposities, hotspots en inspiratietours.

  • De mix industrieel erfgoed, natuur en cultuur

Hier gaat industrieel erfgoed, natuur en cultuur heel goed samen. Oude fabrieken krijgen een creatieve nieuwe functie, een ruim aanbod aan natuurgebieden om je hoofd leeg te maken en cultuur die stad en mens met elkaar verbindt.

  • Meerdaagse vergadering? Eindhoven kent bijzondere plekjes om te overnachten

Slapen bij designhelden, in een luxe hotel in de stad of midden in de stad. Voor elk budget is er een optie.

  • Food

Natuurlijk gaan Eindhoven en food heel goed samen. Van ontbijt, lunch, dinner tot business borrel. Samen met dé culinaire helden van Eindhoven maken we jullie vergadering compleet.

Benieuwd naar: vergaderlocaties Eindhoven.
Vraag een offerte, bezichtiging of locatie tour aan!


Want to know more? We look forward to meeting you!

Meet and contact us

Contact us