Contact us

Reizen en incentives

Inspiratiereis organiseren as usual? Niet als het aan Never Ever Blue ligt.
Ook – of misschien wel juist – een ondernemende geest heeft voeding nodig. Samenwerken. Kennis verrijken. Sparren met gelijkgestemden én andersdenkenden. Meedenken en meeliften.

Inspiratiereis op maat

Boost je levenslust en prikkel je ondernemingszin met een inspiratiesessie, een inspiratietour of een complete inspiratiereis. Belevenissen waarvoor wij ons op onze beurt hebben laten inspireren door trends en wereldwijde ontwikkelingen. Wij delen onze berg aan ervaring en kennis graag met jou of jouw organisatie:

 • Een inspiratiereis op maat
  Wij kunnen jou inspiratiereis samen tot leven brengen, maar uiteraard mag je het ook compleet door ons voor je laten verzorgen. Graag zelfs. Samen sparren? Neem contact op.
 • Tijdens onze jaarlijkse Never Ever Blue inspiratiereis naar een bestemming
  Never Ever Blue focust op anders dan anders in de wereld van hospitality, nieuwe trends & ontwikkelingen en nieuwe concepten.. én in de breedste zin om jou te inspireren! Even niet bezig zijn met de dagelijkse bedrijfsvoering, maar na de inspiratiereis op alle aspecten de inspiratie kunnen toepassen!
  Inspiratiereis 2024: de nieuwe bestemming maken we snel bekend.
  Wil je alvast meer informatie? Neem contact op.
 • Nieuw label: Mr Trip
  Mr. Trip focust op de wereld van horecaconcepten en food inspiratie. Wij hebben voor jou een reiskalender voor 2023 samengesteld met inspiratiereizen op inschrijving. Heb je nog geen idee welke plek jouw bestemming wordt in 2023? Bekijk de reiskalender.

Er is altijd een vorm die jou op dit moment past. Wie beleeft, leeft.

Vragen?
Neem contact op met ons team!


Daniek van Schans-Priems, (Vakantiepark Eiland van Maurik):

Wat een fantastische inspiratiereis naar Toscane hebben we achter de rug. Alles was tot in de puntjes voorbereid. Keer op keer werden we verrast met prachtige locaties, bijzondere sprekers en unieke concepten. We hebben herinneringen voor het leven gemaakt. Dank je wel Never Ever Blue voor de goede organisatie, jullie enthousiasme en de fijne sfeer. Het was een reis om nooit te vergeten!


Jullie droombestemming!
2023/2024/2025?

Jullie droombestemming!

Read more
Nieuw label: Mr Trip
Inspiratiereizen op open inschrijving

Nieuw label: Mr Trip

Read more

Also interesting

Nieuw concept: Hello Innovations, Hello New You!

Nieuw concept: Hello Innovations, Hello New You!

Read more
Een magische Summer Party!

Een magische Summer Party!

Read more
Back to Showcases
Want to know more? We look forward to meeting you!

Meet and contact us

Contact us