Neem contact op

Nieuw concept voor Kasteel Maurick

Nieuw concept voor Kasteel Maurick

Hoe verbind je mensen met een plek? Een vraag waar wij als team graag aan vormgeven. En tegelijkertijd een vraag die Kasteel Maurick graag wilt beantwoorden om tot een nieuwe zakelijke beleving te komen. Dus bouwen we samen met hen aan een ervaring die bijblijft. Iets dat inspireert, uitdaagt en uitnodigt om het kasteel ‘anders’ te beleven. Een waardevolle activiteit, waarin de verhalen van toen en nu tot leven komen.

Creatief Concept: Verhalen van Kasteel Maurick.

En dat komt goed uit, want Kasteel Maurick is rijk aan verhalen. Verhalen van de omgeving, oude bewoners en van de vondsten die in de loop der jaren gedaan zijn. Daarnaast is het een prachtig bouwwerk met krakend parket en slotgracht. Een plek met een bijzonder karakter, waar je het liefst even alleen wilt ronddwalen en achter elke deur een kijkje wilt nemen. Alleen al de gedachte spreekt tot de verbeelding.

Waar staan we in het proces? Heerlijk aan het prille begin, want op dit moment zijn we alle verhalen aan het verzamelen en archiveren. Ben je benieuwd naar Kasteel Maurick? Check www.kasteel-maurick.nl


Sparren over jouw uitdaging?
We houden van persoonlijk contact en korte lijntjes. Bel +31 (0)407805141 of stuur een berichtje naar info@nevereverblue.nl.


Meer weten? We ontmoeten je graag!

Ontmoet ons en neem contact met ons op

Neem contact op