Contact us

Inspirerende vergaderlocaties Eindhoven

Inspirerende vergaderlocaties Eindhoven

Yes, jij bent opzoek naar… inspirerende vergaderlocaties Eindhoven. Een plek waar je energie en nieuwe ideeën kunt opdoen!

Of het nu gaat om frisse inspiratie, nieuwe plannen of samen met je collega’s meters maken. Wij zijn nieuwsgierig waar jullie willen vergaderen? In het creatieve hart van Eindhoven, de natuur of in één van de oudste panden? Of liever zoals de Eindhovenaren dat zelf ook doen? Namelijk in een industriële setting met een adembenemend uitzicht.

Inspirerende vergaderlocaties Eindhoven!
Wij halen graag het beste uit jullie vergaderdag en spotten dé locatie die bij jullie past. Vraag een offerte, bezichtiging of locatie tour aan!

Altijd al benieuwd naar de creatieve ondernemersgeest van Eindhoven? Lees dan verder!

Hier is Philips groot geworden

Eindhoven is één van de slimste regio’s ter wereld. Waarom? Hier is Philips groot geworden. Bracht DAF de auto-industrie naar de stad en was tabaksbaron Henri van Abbe naast kunstverzamelaar de op één na grootse werkgever. Geen wonder dat deze stad nu barst van innovatie, technologie, design en kennis.

Ontdek het industriële erfgoed

Tot op de dag van vandaag krijgen oude fabrieken een nieuwe functie. Er is letterlijk ruimte om te ondernemen, om activiteiten te organiseren en om te wonen. Plekken waar je kan verdwalen, nieuwe dingen kunt ontdekken en waar de toekomst vorm krijgt.

Strijp-S is precies z’n plek! Het gebied was voorheen de verboden stad. Hier werden vele uitvindingen gedaan, lag industriële spionage op de loer en kwam je zonder pasje er niet in. Nu kom je op Strijp-S oren en ogen te kort. Niet alleen in het verleden ook nu worden hier nieuwe producten ontwikkeld. De plek waar industrieel erfgoed inspireert, verbindt en waar je samen met je team nieuwe ideeën ontwikkelt.

Van verborgen vergaderparels tot grote eventlocaties

Of het nu gaat om inspiratie, nieuwe plannen, samen met je collega’s meters maken of een onvergetelijke kick-off. Wij kennen Eindhoven als geen ander en organiseren jouw vergadering of meeting op de perfecte plek. Tip! Combineer jullie vergadering met ontspannende activiteiten. Van inspiratietour tot yoga. Van kookworkshop tot actie. Energie krijg je op allerlei manieren. Yes, wij zijn benieuwd naar jullie vraag!

Inspirerende vergaderlocaties Eindhoven!
Wij halen graag het beste uit jullie vergaderdag en spotten dé locatie die bij jullie past. Vraag een offerte, bezichtiging of locatie tour aan!

Fun & facts

Natlab
In de jaren 20 had het Natuurkundig Laboratorium (Natlab) een groot aantrekkingskracht op wetenschappers. Zelf Albert Einstein kwam er over de vloer, om precies te zijn in het jaar 1923. Nu is het Natlab een hotspot die je niet mag missen als je van fan bent van goede films, theater, filmspecials en talkshows.

www.natlab.nl

Dutch Design week
Strijp is de hotspot tijdens de Dutch Design Week. Een ware traktatie op de toekomst. Iets wat je absoluut niet mag missen. Wat kan je verwachten? Check de website van DDW!

www.ddw.nl


Want to know more? We look forward to meeting you!

Meet and contact us

Contact us