Contact us

De perfecte inspiratiedag

De perfecte inspiratiedag

Een inspiratiedag om creativiteit te boosten! Geen gek idee toch? Maar wat is creativiteit en waar te beginnen?

Van Dale beschrijft creativiteit simpelweg als een ‘scheppend vermogen’. Oftewel een handige tool om dingen te maken en problemen op te lossen. Een tool die tot de moderne tijd (eind 18 eeuw) behoorde tot de goden; een bovenmenselijke kracht. Vandaag de dag zijn deze grenzen vervaagd, is creativiteit de vaardigheid van de 21e eeuw en onmisbaar binnen elk vakgebied. Want creativiteit is een proces waarin nieuwe combinaties leiden tot alternatieven die eerder niet voor ogen waren. Oftewel een professionele vaardigheid die onmisbaar is. 

Daarnaast is de kracht van een creatief proces buitengewoon sterk, want actief bezig zijn met creativiteit is besmettelijk en zorgt voor een grotere draagvlak binnen het team.

Actief bezig zijn met creativiteit is besmettelijk en zorgt voor een grotere draagvlak binnen het team.

Hoe ziet de perfecte inspiratiedag eruit?

Een perfecte inspiratiedag is een mix&match van verschillende onderdelen. Een mix waar tijd en ruimte is voor zowel een inhoudelijke programma als het creatieve proces. Ons eigen feestje resulteerde in de blueprint voor de perfecte inspiratiedag. Een blueprint die we graag met je delen:

De Perfecte Inspiratiedag = een bruisend gebied + een unieke locatie om bijeen te komen + een workshop die prikkelt + een inspiratietour met passende thema’s + food + fun.

De blueprint

Een bruisend gebied is de basis. Als Never Ever Blue zijn we gek op Strijp. Hier liggen onze roots en dit is tevens het creatieve hart van Eindhoven. De prachtige en historische gebouwen op Strijp vormen sinds het vertrek van Philips een gebied met unieke locaties, die geschikt zijn voor een meeting maar ook een actieve workshops. Daarnaast is Strijp rijk aan creatieve bewoners, zoals de kwartiermakers van het eerste uur, pioniers en creatieve ondernemers. Ieder met een eigen verhaal, passie en drive om de toekomst vorm te geven. Dit zorgt voor ontmoetingen en is de bron voor onze inspiratietours met uiteenlopende thema’s, zoals architectuur, design, duurzaamheid, food, gebiedsontwikkeling, gezondheid, hospitality, nieuwe werkvormen, innovatie, technologie, retail, fun, wonen en zorg. 

En op het gebied food en fun, alle zintuigen worden geprikkeld. 

Sparren over jouw perfecte inspiratiedag?

 Een inspiratiedag klein of groot, wij zijn nieuwsgierig hoe jouw perfecte inspiratiedag eruit ziet? Spelen er bepaalde thema’s binnen jouw bedrijf? Zijn er onderwerpen die extra aandacht verdienen? Wij denken graag mee en zetten jou en jouw team/relaties door middel van de juiste inspiratie in beweging! Heb je Strijp al uitgespeeld? Dan gaan we een stukje verder! Wat denk je van Amsterdam, Rotterdam, Maastricht, Antwerpen en Gent? Klik hier en lees meer over onze inspiratietours.


Want to know more? We look forward to meeting you!

Meet and contact us

Contact us