Why+How+Who

We staan positief in het leven vieren onze successen en voelen ons rijk met de mensen die we dagelijks ontmoeten


Why we do

Bij ons is geen dag hetzelfde! We zijn vrij in denken en doen. Dat levert de mooiste ideeën en verbindingen op. Voor elke vraag een creatief en verrassend antwoord in de vorm van een onvergetelijk moment voor onze opdrachtgevers.

Met open blik halen we inspiratie uit alles om ons heen. Altijd op reis, op zoek naar nieuwe trends die onderzocht moeten worden; dat is onze eerste natuur!

Elke opdracht is weer een kans voor gedeelde successen. Een podium voor verrassing en verwondering. Wij maken van een beleving het gesprek van de dag.

We zijn onafhankelijk. Hebben onze handen vrij voor experiment, voor anders dan anders! Dat vinden we belangrijk. Samen met onze opdrachtgevers bouwen aan iets nieuws. Iets wat de boodschap krachtig overbrengt en een opmaat is voor het volgende:


How we do

Van inspiratietours tot business events en van bijzondere meeting locaties tot creatief advies.

Voor elke vraag formuleren wij een verrassend antwoord én denken we mee van ontwikkeling tot uitvoering. Zoals de bijzondere invulling van een locatie, inspirerende activiteiten of juist de tot in de puntjes verzorgde organisatie van jouw event. Wij hebben altijd de touwtjes in handen, zodat jij onbezorgd kunt genieten.

Elk project is uniek en vraagt om een eigen aanpak en verhaal. Daarom starten we iedere opdracht – van klein tot groot – met een leeg vel papier en een berg aan ervaring.


Who is who

Verbindingen slaan binnen een idee of organisatie, binnen een stad of een gebied of juist met elkaar

Wij zijn bevlogen, hebben oog voor detail en coördineren op elk gewenste locatie. Samen brengen we jouw gasten in beweging. Hiervoor geloven wij in persoonlijk contact en korte lijntjes.

Ps.  Tijdens jullie dag staat ons sprankelende team van hosts en eventmanagers klaar om jullie verwelkomen en zodat jullie dag van begin tot het einde vlekkeloos verloopt.

Laura Conradi
laura@nevereverblue.nl
Berrie van Dijck
berrie@nevereverblue.nl
Marlinda Jochems
marlinda@nevereverblue.nl
Mira Greijmans
mira@nevereverblue.nl

Meer weten? We ontmoeten je graag!

Ontmoet ons en neem contact met ons op

Neem contact op