Why+How+Who

Frozen bitterballs, meeting rooms full with tube lights and extremely boring events. Say ‘NO’ to a never-ending list of dull moments. We are Never Ever Blue and create unforgettable moments: a stage for surprise and wonder, office parties that everyone remembers and inspiration tours that stimulates the senses. With us, no day is the same! When will we meet?


Why we do

We staan positief in het leven vieren onze successen en voelen ons rijk met de mensen die we dagelijks ontmoeten

Bij ons is geen dag hetzelfde! We zijn vrij in denken en doen. Dat levert de mooiste ideeën en verbindingen op. Voor elke vraag een creatief en verrassend antwoord in de vorm van een onvergetelijk moment voor onze opdrachtgevers.

Met open blik halen we inspiratie uit alles om ons heen. Altijd op reis, op zoek naar nieuwe trends die onderzocht moeten worden; dat is onze eerste natuur!

Elke opdracht is weer een kans voor gedeelde successen. Een podium voor verrassing en verwondering. Wij maken van een beleving het gesprek van de dag.

We zijn onafhankelijk. Hebben onze handen vrij voor experiment, voor anders dan anders! Dat vinden we belangrijk. Samen met onze opdrachtgevers bouwen aan iets nieuws. Iets wat de boodschap krachtig overbrengt en een opmaat is voor het volgende:


How we do

Van creatief advies tot bedrijfsevent en van bijzondere vergaderlocaties tot internationale inspiratietours

Voor elke vraag formuleren wij een verrassend antwoord én denken we mee van ontwikkeling tot uitvoering. Zoals de bijzondere invulling van een locatie, inspirerende activiteiten of juist de tot in de puntjes verzorgde organisatie van jouw event.

Elk project is uniek en vraagt om een eigen aanpak en verhaal. Daarom starten we iedere opdracht – van klein tot groot – met een leeg vel papier en een berg aan ervaring.


Who is who

Verbindingen slaan binnen een idee of organisatie, binnen een stad of een gebied of juist met elkaar

Wij zijn bevlogen, hebben oog voor detail en coordineren op elk gewenste locatie. Samen brengen we jouw gasten in beweging. Hiervoor geloven wij in persoonlijk contact en korte lijntjes. Dit zijn wij:

Laura Conradi
laura@nevereverblue.nl
Berrie van Dijck
berrie@nevereverblue.nl
Marlinda Jochems
marlinda@nevereverblue.nl
Mira Greijmans
mira@nevereverblue.nl

Meer weten? We ontmoeten je graag!

Ontmoet ons en neem contact met ons op

Neem contact op