Neem contact op

Meet Strijp

Met je businessrelaties thuiskomen in de voormalige Philips fabrieken, hoe tof is dat?

De prachtige, historische gebouwen op Strijp zijn sinds het vertrek van Philips ontwikkeld tot een uniek gebied. Een gebied dat barst van de creativiteit, innovatie, technologie, design en kennis. Dit zorgt voor inspirerende ontmoetingen en uiteenlopende thema’s op het gebied van; architectuur, duurzaamheid, food, gebiedsontwikkeling, gezondheid, hospitality, het nieuwe werken, innovatie, retail, fun, wonen en zorg. Hier kom je ogen en oren te kort!

Why we do, how we do and who is who, klik hier!

ontdek strijp

Strijp, het creatieve hart van Eindhoven

 

Strijp-S
Beter bekend als ‘de verboden stad’. Hier werden Philips producten uitgevonden én geproduceerd. Van onderzoek tot opslag, van glasblazerij tot kartonfabriek: alles op één terrein. Tegenwoordig is Strijp-S het creatieve hart van Eindhoven waar werken, wonen en winkelen samenkomt.


Strijp-T
Naast de verboden stad, kent Eindhoven ook een stukje verborgen stad. Strijp-T is nu de plek waar bedrijven op het gebied van High Tech, Sustainability en Smart Society bijeenkomen.

Strijp-R
Naast alle bedrijvigheid is Strijp-R een wijk waar nieuwbouw wordt gemixt met oude industriële panden. Sinds 2010 vind je hier ook de ontwerper Piet Hein Eek, die de oude keramische werkplaats van Philips doorontwikkelde tot een eigen werkplaats, showroom, restaurant en binnenkort een hotel.

Ga voor een onvergetelijk moment op Strijp


Inspiratietour op Strijp
Combineer het aangename met het inhoudelijk en ontmoet de creatieve bewoners, kwartiermaker, pioniers en bijzondere ondernemers van Strijp. Ieder met een eigen verhaal, passie en drive om de toekomst vorm te geven. Go local!

Klik hier voor meer informatie over inspiratietours

Business Event op Strijp
Strijp is rijk aan multifunctionele locaties en bij uitstek de plek waar jouw event een succes wordt! Binnen, buiten, onder de rader of een ruimte met een adembenemend uitzicht? Wij weten als geen anders welke locaties geschikt zijn voor jouw event! Wanneer gaan we sparren?

Klik hier voor meer informatie over business events


Meeting op Strijp
Vergaderen, brainstormen, nieuwe plannen maken, iets vieren of een ontbijt boordevol energie, een inspirerende lunch, persoonlijk diner of een bruisende borrel. Op Strijp is er ruimte voor energie en nieuwe ideeën.

Strijp al uitgespeeld? Dan gaan we een stukje verder!
Wat dacht je van Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Maastricht, Antwerpen, Gent, Berlijn of Tel Aviv.

Nieuwsgierig?
Neem contact op met ons team!


Ook interessant

Creatief Advies

Creatief Advies

Lees meer
Inspiratiereizen

Inspiratiereizen

Lees meer
Terug naar What we do
Meer weten? We ontmoeten je graag!

Ontmoet ons en neem contact met ons op

Neem contact op