Neem contact op
6 t/m 10 november 2022

Tel Aviv & Jeruzalem

Ja, ik ga

Tel Aviv, boordevol inspiratie!

Tel Aviv zit vol levenslust. In een korte periode heeft deze stad zich ontwikkelt tot dé plek als het gaat om hospitality & food trends. Tijdens deze inspiratiereis nemen wij je mee naar zeer inspirerende locaties en ontmoeten we bijzondere mensen met frisse en vernieuwende ideeën.

Geef je ondernemende ideeën een boost

Samen met gelijkgestemden ontdek je de stad waar alles NU gebeurt; het verleden en de toekomst telt niet. Dat gevoel, die ervaring kan je alleen overbrengen door het zelf mee te maken als gast en als vakidioot!

Even geen daily business, maar creativiteit om jouw ondernemende ideeën en/of onderneming een boost te geven. Met andere ondernemers sparren die vanuit kennis en ervaring met je meedenken. En wat denk je van nieuwe kansen in de vorm van mooie samenwerkingen die tijdens de reis tot stand komen. Tegelijkertijd ontdek je de cultuur en levenslust van Tel Aviv! Het is bijzonder om te zien wat een andere locatie met je doet.

Schrijf je nu in. Klik hier!

Een waardevolle zakelijke investering

De investering voor deze inspiratie- en netwerkreis is € 3.425,- p.p. (excl. vlucht en BTW). Bij het gebruik van een missievoucher* krijg je hier ook nog eens € 1.500,- van terug! Dat is altijd mooi meegenomen toch? Het is een waardevolle zakelijke investering, die je als zakelijke kosten kan opgeven.

* Deze unieke inspiratie- en netwerkreis is erkend als handelsmissie. Hierdoor kun je voor deelname aan deze tour een subsidie aanvragen van max. € 1.400,-. Mooi meegenomen, toch? Vraag naar de voorwaarden!


Highlights

Tel Aviv is super leerzaam en inspirerend; verrassend vega, no waste, nightlife en millennials! We maken zelfs een uitstapje naar het culturele en historische Jeruzalem, waarbij de contrasten tussen beide steden maximaal tot zijn recht komen.

  • Kick off bij de Nederlandse Ambassade, zodat we goed beslagen ten ijs komen in ondernemend Israël.
  • Ervaar de gastvrijheid van belangrijke hospitality ondernemers.
  • Geniet van een aantal unieke diners: op hoog niveau, met een verrassende aanpak en in zeer bijzondere setting.
  • Ontdek het nachtleven van Tel Aviv en het winkelcentrum dat ’s avonds in een nachtclub transformeert.
  • Ontdek alle hotspots van de stad, de wijk Old Jaffa en Neve Tzedek en het oude Jeruzalem.
  • Ontmoet inspirerende personen: topchefs, locals, ondernemers, bloggers en journalisten.

Nieuwsgierig?

Stuur via dit formulier een bericht met al je vragen. Liever jezelf en al je collega’s inschrijven voor een inspiratiereis? Dat mag ook! We zien je bericht graag in onze mailbox verschijnen.

Vul je naam in
Vul een bedrijfsnaam in
Vul een geldig e-mailadres in
Vul een bedrijfsnaam in
Geef een bericht op.
Deze site is beveiligd door reCAPTCHA en de Privacybeleid en Servicevoorwaarden van Google.


Meer weten? We ontmoeten je graag!

Ontmoet ons en neem contact met ons op

Neem contact op