Neem contact op
2021/2022/2023?

Jullie droombestemming!

Ja, ik ga

Opzoek naar een boost voor de werksfeer of graag samen een mooi moment vieren?

Wij denken graag met je mee hoe jij met een inspiratiereis op maat, bijzondere relaties op een creatieve en inspirerende manier aan je blijft binden. Of het nu gaat om de teamspirit te maximaliseren, nieuwe collega’s aan te trekken of het laten zien welk belang je hecht aan jouw relaties.


Op basis van onderwerpen die relevant zijn voor jou en jouw gasten maken wij een programma op maat

Natuurlijk inspireren we graag met een aantal suggesties; wat dacht je drie dagen naar een van onze bestemmingen in eigen land: Amsterdam, Rotterdam of Maastricht?

Misschien toch liever over de grens: dan hebben we bruisend Berlijn en authentiek Antwerpen in de spotlight. Mag het nog wat gekker? Ga dan met ons mee op winters avontuur naar het frisse Fins Lapland. Word je dit te koud? Dan raden wij je verrassend Valencia aan! Is niks jullie te gek, laten wij jullie heel graag kennis maken met de verschillende kanten van Tel Aviv!

Heb je zelf een suggestie voor een bestemming? Ook dan werken wij een onvergetelijke trip uit: altijd persoonlijk en op maat. Volledig ontzorgd, zodat ook jij kunt genieten!


Nieuwsgierig?

Stuur via dit formulier een bericht met al je vragen. Liever jezelf en al je collega’s inschrijven voor een inspiratiereis? Dat mag ook! We zien je bericht graag in onze mailbox verschijnen.

Vul je naam in
Vul een bedrijfsnaam in
Vul een geldig e-mailadres in
Vul een bedrijfsnaam in
Geef een bericht op.
Deze site is beveiligd door reCAPTCHA en de Privacybeleid en Servicevoorwaarden van Google.


Meer weten? We ontmoeten je graag!

Ontmoet ons en neem contact met ons op

Neem contact op