Contact us

Welcome to Tel Aviv, come on in the bubble

Welcome to Tel Aviv, come on in the bubble

Tel Aviv leeft! Tel Aviv bruist, Tel Aviv geeft energie, Tel Aviv is mooi, Tel Aviv is inspirerend! 

Bruin gekleurd van de zon komt Laura terug uit Tel Aviv en deelt vol enthousiasme haar ervaring:

In mijn leven heb ik al heel wat steden mogen bezoeken. De laatste op mijn lijstje is Tel Aviv. Afgelopen week reisde ik samen met collega Kirsten af naar Tel Aviv om ter plekke onze inspiratiereis naar deze bruisende stad voor te bereiden. We hadden veel afspraken met interessante ondernemers, bezochten bijzondere concepten, spraken veel mensen zomaar op straat of bij een lokaal barretje… op ontdekking in the bubble.

Ik kan niet goed omschrijven wat er met je gebeurt als je in Tel Aviv aankomt. Ik kan je wel verzekeren dat het een goed gevoel is. Vanaf het vliegveld, reis je in een half uur per openbaar vervoer naar de bruisende stad, gelegen aan de Middellandse Zee. Onderweg valt op hoe groen het landschap is. eenmaal in de stad waan je je in een soort onverklaarbare bubbel; een ‘’geluksbubbel’’. Overal hoor je muziek die je dreigt te kennen van het songfestival, zijn pleintjes met leuke terrassen, gevuld met vrolijke, mooie, jonge mensen, wordt eten rijkelijk geserveerd en samen geconsumeerd.

Overal is iets te zien en te beleven: wandelende mensen door de straatjes en steegjes, hardlopers die na zonsondergang de boulevard bezetten, jonge mensen op elektrische steps en fietsen, kletsende groepjes die hardop lachen… wat een energie, wat een magische plek op aarde! De plek waar iedereen samen komt, de plek waar iedereen welkom is, ongeacht je afkomst, geloof, leeftijd, uiterlijk, huidskleur of geaardheid. Respect is het sleutelwoord. De plek waar meer millennials wonen dan waar ook ter wereld en ze als geen ander weten hoe ze daar mee om moeten gaan. Maar ook de plek van (high- tech) start ups, een zeer ondernemend volkje hoor! In Tel Aviv zie je hoe eten en elkaar ontmoeten samen gaan in het nieuwe uitgaan en kun je enorm veel inspiratie opdoen voor het vegan en veggie, want dat is hier de basis! Ook de plek van blurring 3.0; denken we hier nog aan een kapperszaak die ook een koffietje serveert, in Tel Aviv transformeren hele winkelcentra te hippe uitgaansgebieden voor het nieuwe uitgaan, waar gegeten, gedronken, gedeeld, gekletst, gefeest, gedanst wordt alsof het je laatste keer is.

 Tel  Aviv: dé plek waar mensen gaan voor levensgeluk, passend bij de ‘’geluksbubbel’’. Ik ga terug naar deze bubbel en jij kunt mee!


Want to know more? We look forward to meeting you!

Meet and contact us

Contact us