ONZE GASTEN VERTELLEN

TESTIMONALS

Van kleine vlotte opdrachten tot en met grote complexe events. Wij durven alles aan, omdat we houden van ontmoetingen. Ontdek hier wie je voorging.

 • Voor Never Ever Blue is het geen probleem om ad hoc te schakelen en het team is ook niet flauw als het aankomt op onvoorziene puntjes op de i. Kortom, een absolute aanrader door zowel de omgeving, maar ook de hospitality en service!

  Marlyse Beaujean - Philips - Executive Assistant Business Event
 • Reacties van onze deelnemers aan het evenement: verrassend, leerzaam en zeer inspirerend. Never Ever Blue bedankt voor een geweldige avond.

  Lex Beins - Push Business Club Inspiratietours
 • Het traditionele karten, kleiduivenschieten en steengrillen hadden we nu wel gehad en wilde graag iets anders. Wij hebben Never Ever Blue de vrije hand gegeven in het organiseren van ons 10-jarig jubileum. Het resultaat; een inspiratietour naar Amsterdam met een mix aan leuke originele bezoeken en spectaculaire uitdagingen. Een dikke pluim voor de organisatie!

  Bernard Gosselink - triAV - eigenaar Inspiratietours
 • Tijdens het tweedaags personeelsfeest zijn de doelstellingen van het feest door Never Ever Blue vertaald in leuke en verrassende concepten.  Never Ever Blue ontzorgd door de planning, voorbereiding en uitvoering van de festiviteiten volledig over te nemen. Zodat de ‘feestcommissie’ van Formula Air tijdens de twee dagen zelf ook volledig heeft kunnen genieten van het feest.

  Norbert Haans - Formula Air, International Business Development Business Event
 • Een verrassend en actieve foodtour op Strijp, waarbij je geen zorgen hoeft te maken over een origineel programma! Het is fijn om als organisator je deelnemer van het teamuitje te voelen. De host van Never Ever Blue zorgen voor en warm welkom en dompelen je onder op Strijp.

  Michel Middendorp - Fontys Hogeschool (consultant en beleidsmedewerker) Inspiratietours
 • Zelfs voor de hoge lat van onze gasten wist Never Ever Blue te overtreffen en te verrassen. Hun lokale netwerk en bekendheid blijken hen in staat te stellen om voor hun gasten toegang te krijgen tot de pareltjes van Strijp. Mede door inlevingsvermogen, gastvrijheid, onuitputtelijk dienstverlenend vermogen en enthousiasme staat Never Ever Blue borg staat voor een inhoudelijk en enerverend programma.

  Benito van Dijk - Initialis - Customer Relations Inspiratietours
 • De verhalen van het gebied en ontmoetingen met ondernemers zijn inspirerend en geven je een goed beeld van de sfeer op Stijp-S. Hier wil je toch wonen, werken en recreëren. Top geregeld!

  Bart van Leeuwen - Novo Nordisk, Regional Medical Advisor Inspiratietours
 • Na het bezoek aan skatepark Area51 en de machinekamer van Radio Royaal, kwam Vershal het Veem als klap op de vuurpijl. Wat een sfeer, wat een heerlijke gerechten! Dat smaakt naar meer… team Never Ever Blue, dank voor jullie ideeën, strakke organisatie en natuurlijk de leuke samenwerking!

  Thijs Franssen - Ergon, Marketingmanager Inspiratietours
 • Een hele interessante en inspirerende dag! De bedrijvigheid en activiteiten op Strijp zijn enorm innovatief. Jong of oud, de ondernemers op Strijp hebben hier de ruimte om met hun passie bezig te zijn. Dankjewel, zowel voor de zeer gastvrije host en het programma!

  Arianne van der Mierden - Land van de Zaligheden, bestuur Inspiratietours
 • Een inspirerend werkveldbezoek voor de voor studenten van de opleiding Commerciële Economie Leisure Management. In één dagdeel zijn studenten ondergedompeld in de creatieve broefplaats Stijp-S. Een prachtig gebied met een rijke historie is imposant, robuust, groots en industrieel maar bovenal: vol ondernemerschap.

  Esther Fredriksen - Fontys Hogeschool - medewerker bedrijfsbureau Inspiratietours
 • In samenwerking met het Ministerie van Buitenlandse Zaken, de eer om ruim 225 Honoraire Consuls te mogen ontvangen uit meer dan 110 verschillende landen. Een mooie klus waar we echt hulp bij nodig hadden. De prettige samenwerking, vriendelijke uitstraling en hands on mentaliteit van Never Ever Blue heeft van dit event een daverend succes gemaakt. Service-with-a-smile is op het team van Never Ever Blue dan ook absoluut van toepassing.

  Brainport Development Event Management
 • Tijdens onze Food Tour hebben wij heerlijk gegeten in drie verschillende restaurants. Onze complimenten gaan ook uit naar de twee geweldige host. Wij zijn verrast door het gebied en de organisatie van Never Ever Blue.

  Ans - Planon Inspiratietours

NEVER EVER BLUE AGENCY FOR HOSPITALITY AND EVENTS

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search