Rotterdam

De inspiratietour naar Rotterdam is op maat te boeken!

Rotterdam 2015 & 2016 & 2017 & 2018

In totaal bezochten we al vijf keer het prachtige Manhattan aan de Maas. Zo namen we onze hospitality relaties mee naar deze niet-lullen-maar-poetsen stad.  We ontdekten bijzondere contrasten tussen twee foodhallen: en kwamen erachter dat het concept Rib Eye Steak niks met vlees te maken heeft. Ook flipperden we in het enige echte Dutch Pinball Museum, dronken we een cocktail in de alom bekende Suïcide Club en ontmoetten we als toetje  de culinaire topchef Francois Geurds.

Deze eerste reis naar Rotterdam en de ervaringen van onze gasten, inspireerde andere netwerken en bedrijven om ook met ons op reis te gaan. Uiteraard ieder op hun eigen, passende manier.  Zo lieten we de Raad van Toezicht en het MT van de Bibliotheek Eindhoven prachtige projecten beleven rondom laaggeletterdheid en eenzaamheid, lieten we de leden van 24U in bedrijf kennis maken met ondernemend Rotterdam en vierden we met 40 collega’s van Prokonpack een fantastisch weekend ter ere van hun 40 jarig bestaan.

 ERVARINGEN VAN ANDEREN

Albert Kivits, directeur de Bibliotheek Eindhoven – “Laura heeft voor het management en de raad van toezicht van de Bibliotheek Eindhoven in 2016 een tweedaagse inspiratietour naar Rotterdam georganiseerd. We gaven haar de ingrediënten mee en zij heeft daarvan een betekenisvolle beleving gemaakt. Van begin tot eind klopte alles en was alles tot in de puntjes geregeld. We werden verrast doordat we kennismaakten met interessante mensen en interessante projecten en gingen geïnspireerd terug naar Eindhoven.”

OP INSPIRATIEREIS
NAAR EEN ANDERE STAD?

CONTACT US FOR
MORE INFO, DETAILS

& PRICES

NEVER EVER BLUE AGENCY FOR HOSPITALITY AND EVENTS

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search