Contact us

Nieuw concept: Hello Innovations, Hello New You!

Voor de lancering van de spiksplinternieuwe InterStim werden wij gevraagd om een concept te bedenken en te produceren.

Dit uitte zich in een spannende en heerlijke versie van de toekomst, een concept waarin de succesvolle samenwerking werd gevierd en gasten werden geprikkeld om samen voor uit te kijken: Hello Innovations, Hello New You!

Wij kunnen ook jouw moment samen tot leven brengen, maar uiteraard mag je het ook compleet door ons voor je laten verzorgen. Graag zelfs. Samen sparren? Neem contact met ons op.

Website-portfolio-hello-innovations-hello-new-you

Website-portfolio-hello-innovations-hello-new-you-1

Samen met onze partners bouwden we aan een diner-ervaring, die de combinatie van food, design en wetenschap de gasten op een unieke wijze samenbracht.

 

Want wat gebeurt er als je niet krijgt wat je wilt, maar krijgt wat je nodig hebt? Een smart brain, skinny waist of een boost aan je immuunsysteem stond deze avond op het menu. Een menukeuze die nieuwsgierigheid opwekte en de gast meenam in een speculatief gastronomisch experiment.

Na de welkomstcocktail, handamuse en welkomstwoord werden de gasten aan de hand van een lezing met verschillende proefmomenten voorgesteld aan een spannende en heerlijke versie van de toekomst. In welke toekomst heb jij zin?


Website-portfolio-hello-innovations-hello-new-you-2

Het diner werd verrijkt met verschillende lezingen over de InterStim en andere aanvullende onderwerpen. De gasten konden deze lezingen volgen via speciaal aangeboden hoofdtelefoons, die een silent disco-achtige setting creëerden. Hierdoor bleven de gasten niet alleen helemaal in de bubbel van de lancering, maar kreeg de avond ook nog eens een extra blauw tintje: de kleuren van Medtronic!

Aan het einde van de avond kregen de gasten een uniek bedankje mee naar huis. Naast een goodiebag, die gevuld was met producten van Medtronic, kregen de gasten het allernieuwste boek van Eatelier cadeau, waarmee zij hun eigen spannende en lekkere versie van de toekomst kunnen vormgeven. Een verrassende afsluiting van het evenement!


Also interesting

The future is NOW!

The future is NOW!

Read more
Jubileum weekend naar Berlijn  

Jubileum weekend naar Berlijn  

Read more
Back to Showcases
Want to know more? We look forward to meeting you!

Meet and contact us

Contact us