ORLANDO & IAAPA

[/mk_fancy_title]

8 DAGEN – ALL INCLUSIVE

Wij nemen je mee naar dé plek als het gaat om leisure, themaparken, horeca en gastvrijheid. Ook nemen we een kijkje achter de schermen bij een aantal topattracties. Beleving speelt de absolute hoofdrol tijdens deze reis: you’ll be amazed! Op 12 november 2020 stappen wij met een team van experts en in het gezelschap van inspirerende vakidioten in het vliegtuig. Ga je mee?

[/vc_column]
[/vc_row]

MAGISCHE HIGHLIGHTS VAN HET PROGRAMMA

12 – 20 NOVEMBER 2020

Ervaar het beste hotel resort van Disney, Animal Kingdom Lodge, waar thematisering tot in perfectie is uitgevoerd.

Bezoek aan IAAPA, de nummer 1 entertainment en amusementsbeurs

Beleef twee Universal parken, met als klap op de vuurpijl behind the scenes bij Harry Potter.Ontdek de hotspots van Down Town en ontdek de wereld buiten fast food met local Mandy.

Ontmoet 3 generaties ondernemers bij familiebedrijf Gatorland. Zij hebben de prachtigste verhalen over hoe zij als relatief klein familiebedrijf opboksen tegen de grote jongens als Disney.

 ERVARINGEN VAN ANDEREN

Marjan Jasperse – Camping ’t Veerse Meer: “Mijn ervaring in Orlando met Never Ever Blue is overweldigend. Je wordt meegenomen naar plaatsen waar je normaal niet zo zou komen. Naast kennis heeft het me ook hechte vriendschappen gebracht.”

Robin van Kooten – Outstanding: “We hebben een fantastische leerzame trip gehad, mede door het gelijkgestemde gezelschap en het strak geplande schema veel mooie dingen gezien.”

Angelique Joosten – Recreatiepark de Leistert: “Mijn rugzak met belevingen en ervaringen is al behoorlijk gevuld, ondanks dat weten Laura en haar team me iedere keer weer te verrassen en verbazen.Je groeit als vakmens èn als mens door inspiratie en de groep mensen om je heen. Ik kan alleen maar kritisch naar mijn eigen bedrijf kijken als ik mijn ogen open voor de buitenwereld en zie wat er verandert/speelt in onze branche. Dat lukt het beste met de inspiratiereizen van Never Ever Blue. Dan weet ik dat overal over is nagedacht en ieder detail klopt.”

JA, IK GA MEE NAAR ORLANDO

NEVER EVER BLUE AGENCY FOR HOSPITALITY AND EVENTS

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search