ONZE GASTEN

Van kleine vlotte opdrachten tot en met grote complexe events. Wij durven alles aan, omdat we houden van ontmoetingen. Ontdek hier wie je voorging.

 • Ergon meets Strijp-S; verrassend en inspirerend! Op 28 januari 2016 hebben we met de kadermedewerkers van Ergon een zeer geslaagde ontmoeting gehad met Strijp-S. Na het bezoek aan skatepark Area51 en de machinekamer van Radio Royaal, kwam Vershal het Veem als klap op de vuurpijl. Wat een sfeer, wat een heerlijke gerechten! Dat smaakt naar meer… team Never Ever Blue, dank voor jullie ideeën, strakke organisatie en natuurlijk de leuke samenwerking!

  Thijs Franssen Ergon, Marketingmanager
 • Met collega’s, als bedrijfsuitje, hebben we vrijdag 13 mei 2016 een hele leuke dag gehad op Strijp-S, georganiseerd door Never Ever Blue. In de ochtend hadden we voor het werk nog een meeting gepland, waarvoor Never Ever Blue een erg mooie locatie met lekkere lunch had geregeld in het Klokgebouw. Na de lunch stond er een Strijp-S ‘beleving’ op het programma: een rondleiding langs de verschillende gebouwen en kleine ondernemers welke er zijn gevestigd. Vooral de gesprekken met deze ondernemers maakte de Strijp-S ervaring compleet. Erg leuk en inspirerend om het hoe en waarom van deze mensen te horen en het geeft je een nog beter beeld van de sfeer op Strijp-S. De dag afgesloten met een leuke borrel en diner. Top geregeld!

  Bart van Leeuwen Novo Nordisk, Regional Medical Advisor
 • De heden ten dage zeer dynamische omgeving waarin Philips voorheen zo goed gedijde vormt tegenwoordig een ‘hot-and-happening’ locatie waarin Never Ever Blue op hoog niveau van A-Z de invulling van ons event verzorgde. Hun lokale netwerk en bekendheid blijken hen in staat te stellen om voor hun gasten toegang te krijgen tot de pareltjes van deze inspirerende omgeving. Mede door inlevingsvermogen, gastvrijheid, onuitputtelijk dienstverlenend vermogen en enthousiasme staat Never Ever Blue borg staat voor een inhoudelijk en enerverend programma. Zelfs voor de hoge lat van de Initialieden wist Never Ever Blue te overtreffen en te verrassen. Samenstelling en invulling hebben onze Exclusive Strijp Experience tot een boeiende en heel gezellige middag/avond gemaakt.

  Benito van Dijk Initialis , Customer Relations
 • Never Ever Blue heeft ons geholpen om een super leuk teamuitje te organiseren! Wij vinden het leuk om tijdens teamuitjes Eindhoven te ontdekken en de stad te gebruiken als locatie. Elk jaar is het moeilijk om met een origineel programma samen te stellen. De ideeën van het team van Never Ever Blue zijn top. Uiteindelijk is een verrassend en actieve food-tour door Strijp-S samengesteld. Het is fijn om als organisator je deelnemer van het teamuitje te voelen. De dames zorgen voor een warm welkom en begeleiden de dag. Je hoeft je gewoon nergens zorgen om te maken.

  Michel Middendorp Fontys Hogeschool, consultant en beleidsmedewerker
 • Never Ever Blue hebben een geslaagd tweedaags personeelsfeest georganiseerd in het kader van het 25 jarig bestaan van Formula Air. Daarbij zijn de doelstellingen van het feest door Never Ever Blue vertaald in leuke en verrassende concepten rekening houdend met de doelgroep. Never Ever Blue ontzorgd door de planning, voorbereiding en uitvoering van de festiviteiten volledig over te nemen. Het voordeel is dat de ‘feestcommissie’ van Formula Air tijdens de twee dagen zelf ook volledig heeft kunnen genieten van het feest.

  Norbert Haans Formula Air, International Business Development
 • Dit jaar bestaan we 10 jaar en dat wilde we niet ongemerkt voorbij laten gaan, dit moest natuurlijk met ons clubje gevierd worden! Het traditionele karten, kleiduiven schieten en steengrillen hadden we nu wel gehad en wilde graag iets anders. Via de 040 netwerkclub zijn we in contact gekomen met Never Ever Blue  en dat heeft ons doen besluiten om haar team de vrij hand te geven in het organiseren van ons jubileum. Wij hebben zelf gekozen voor Amsterdam als locatie en daar hebben we een mix aan leuke originele bezoeken en spectaculaire uitdagingen overwonnen. Een top dag die werd afgesloten met een prachtig diner. Een dikke pluim voor de organisatie en ik weet wel wie we bij een volgende gelegenheid weer zullen inschakelen.

  Bernard Gosselink triAV, Eigenaar
 • Op 10 november 2016 hebben wij met de Push Business Club, een netwerk van 75 ondernemers uit Breda, een bezoek gebracht aan Strijp-S en de Singularity U Hub. Het programma hebben wij in samenwerking met het team van Never Ever Blue samengesteld. De focus voor dit evenement lag op het inspireren en het laten kennismaken met de innoverende sfeer van de omgeving Strijp-S en de bedrijven die daar gevestigd zijn. Op basis hiervan heeft Never Ever Blue een zeer toepasselijk programma samengesteld en georganiseerd zodat onze business club in een paar uur kennis heeft kunnen maken met een aantal inspirerende ondernemers en ondernemingen op Strijp en daarnaast ook heeft kunnen genieten van de lokale inspirerende horeca ondernemingen. Reacties van de deelnemers aan het evenement: verrassend, leerzaam en zeer inspirerend. Kortom bedankt voor een geweldige avond.

  Lex Beins Push Business Club, bestuur
 • Philips Lighting heeft de offsite, welke georganiseerd werd door Never Ever Blue, als top ervaren! Een inspirerende omgeving, Strijp-S, maar ook alles van A tot Z prima verzorgd. Het is voor het team geen probleem om ad hoc te schakelen en ze zijn ook niet flauw als het aankomt op onvoorziene puntjes op de i. Kortom, een absolute aanrader door zowel de omgeving, maar ook de hospitality en service!

  Philips, Executive Assistant

NEVER EVER BLUE AGENCY FOR HOSPITALITY AND EVENTS

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search