Contact us

Ontmoet like-minded people tijdens Never Ever Blue Summer School.

Ontmoet like-minded people tijdens Never Ever Blue Summer School.

Tijdens de allereerste Never Ever Blue Summer School hingen we aan de lippen van fashiondesigner MLY en vielen met onze neus in de boter tijdens de sessie van fooddesigner Annelies Hermsen. Deze week zagen we onze stad Eindhoven niet alleen ontwaken op 1 juni, maar ook door de ogen van oud-stadsarchitect Cees Donkers en zijn een aantal leden vanaf nu en altijd ZOOM-READY dankzij top visagist Gigi!


Het voelt goed om elkaar weer te ontmoeten en samen de creatieve energie op te zoeken. De ene keer ultra business gerelateerd, de andere keer met ruimte voor fun & lifestyle. Een manier om jou te verbinden met like-minded people, mensen die nieuwsgierig zijn een stad, gebied, plek, concept, onderneming of juist naar elkaar. Mensen die het niet alleen willen horen, maar het ook willen ervaren en zo zelf of met een team vormgeven aan nieuwe kansen.

Elke dag melden nieuwe clubleden zich aan. Een droom die we nooit hebben laten varen en juist nu in deze tijd hebben beetgepakt. Om jullie nu nog meer dan ooit te verbinden met elkaar. Een spiksplinternieuw begin van iets moois, om jou te verbinden en inspireren met een plek, verhaal, idee, concept en met elkaar. Iets wat meer is dan alleen een club! Zodat jij jouw business en plannen de juiste boost kan geven.

Wil je één clubsessie bijwonen? Betaal 25 euro en ontvang dit bedrag volledig terug als je lid wordt.


Want to know more? We look forward to meeting you!

Meet and contact us

Contact us