Neem contact op

Looking for you! Clubhost

Looking for you! Clubhost

Met Never Ever Blue Summer School pakken we de draad weer op. Twee keer per week is ons clubhuis geopend voor members voor een inspirerende sessie op onze eigen locatie in het Klokgebouw. Om ons te ondersteunen bij allerlei werkzaamheden zijn we opzoek naar een echte Never Ever Blue clubhost. Een aanpakker met een hele grote glimlach!

Dit staat je te wachten: In het clubhuis zet je alle puntjes op de i en verwelkom je de members. Je verrast ze met een drankje, maakt graag een praatje en weet je precies wanneer het tijd is voor een refill. Je zorgt er voor dat ons clubhuis altijd spik en span is en je lift mee op het avontuur van Never Ever Blue Summer School. Je ontmoet nieuwe mensen en hoort inspirerende verhalen. Klik hier! En lees alles over Never Ever Blue Summer School 2020.

Wie zoeken wij:

  • Je geniet momenteel van je welverdiende (school)vakantie en hebt er zin in om er samen met ons een top zomer van te maken! Je zoekt een bijbaantje in je studierichting en wil graag toffe ervaring opdoen in de praktijk.
  • Je bent beschikbaar tijdens het programma van de Summer School (8 tot 12 uur per week) verdeelt over twee dagen per week op wisselende dagen (ma-di-wo-do) wat loopt tot eind september
  • Je hebt gevoel voor gastvrijheid, weet van aanpakken en vindt het leuk om de Summer School samen met het team tot een groot succes te maken, zowel voor als achter de schermen en ondersteunt het team met administratieve taken.

Lijkt het je leuk, stuur ons een kort videobericht en wie weet zitten we deze week nog aan tafel samen! 

Hoe bereik je ons?
Stuur je videoberichtje naar info@nevereverblue.nl  


Meer weten? We ontmoeten je graag!

Ontmoet ons en neem contact met ons op

Neem contact op