Neem contact op

Kick-off. Start van de bouw!

Kick-off. Start van de bouw!

Creatief Concept + Realisatie: Who’s Next?
Hoe verbind je mensen aan hun nieuwe stek?

Wat doe je als de nieuwe woontoren nog 3 jaar in de stijgers staat en toekomstige bewoners wilt verbinden aan hun nieuwe plek? Inderdaad, dan organiseer je een programma waarin de verhuis-voorpret wordt aangewakkerd en nieuwe herinneringen ontstaan. En benut je alle kansen die bijdragen om hoogst haalbare waarde voor gebruikers én omgeving te creëren.

SDK vastgoed transformeert gebieden tot leefplekken van de toekomst. Het project NEXT op Strijp-S is daar één van! Een woontoren van 23 verdiepingen met 99 huurappartementen, 59 koopappartementen en 3 penthouses. Aan ons de vraag om een kruisbestuiving te creëren tussen bestaande en potentiële kopers, het project NEXT en het gebied Strijp-S. Het resultaat?! Een concept wat verrast, verbindt en waarin bestaande kopers als trotse bewoner en als ambassadeur in beweging wordt gebracht.

Hoe? Begin juli valt er een onverwachts pakketje op de deurmat. Wat blijkt? Bestaande kopers worden uitgenodigd voor hun aller-aller-allereerste buitenfeestje op Strijp. Een cadeau dat supergoed smaakt en als toekomstige bewoner absoluut niet mag missen. Speciaal voor hen staat er een picknick voor twee personen klaar. Wanneer, hoe laat en waar het buitenfeestje plaatsvindt, dat bepalen de kopers helemaal zelf.

Naast de picknick vinden ze in het pakketje ook tips voor de beste picknick spots op Strijp-S én mogen de hun allereerste buitenfeestje ook cadeau doen. Aan iemand die net zo enthousiast is over NEXT, die oren en ogen heeft naar Strijp en eruitziet als een toekomstige buur of buuf. Hoe tof om als koper nu al je toekomstige buur en buuf te verrassen en te verwelkomen. Laat de verhuis voorpret maar beginnen!

Met welke vraag kunnen wij helpen?
We houden van persoonlijk contact en korte lijntjes. Bel +31 (0)407805141 of stuur een berichtje naar info@nevereverblue.nl.


Meer weten? We ontmoeten je graag!

Ontmoet ons en neem contact met ons op

Neem contact op