INSPIRATIETOURS

Een eendaagse inspiratietour brengt een berg aan inspiratie, energie en nieuwe inzichten met zich mee! Never Ever Blue neemt je mee naar de koplopers van vrijheid in denken en doen.

040 & STRIJP

OUR ROOTS

Eindhoven: dé stad van technologie, design en kennis. Maar nóg meer de stad van de combinatie van deze drie! Een uniek industriestad die een zeer belangrijke rol speelt op het gebied van creatieve innovatie. Niet alleen in Nederland, maar wereldwijd een stad die niet te missen is.

Strijp! Onlosmakelijk verbonden met Philips, de technologie gigant die het dorp Eindhoven groot heeft gemaakt. De prachtige, historische gebouwen op Strijp zijn sinds het vertrek van Philips omgevormd tot een uniek creatief broednest. ‘You name it’ en je vindt het op Strijp: design, creatief talent, innovatie, food, retail en fun. Een ding is zeker, het bruist op Strijp!

INSPIRATIETOURS OP MAAT

Op basis van onderwerpen die relevant zijn voor jou en jouw gasten maken wij een programma op maat. Eenmaal thuis bruisen jullie van de energie en kunnen jullie aan de slag met deze nieuwe inzichten. Wij inspireren je graag met een inspiratietour.

 ERVARINGEN VAN ANDEREN

Richard Roaldsøy – Urban environment and development – Stavanger
In zeer kort tijdsspanne, organiseerde Never Ever Blue en uitgebreid en opwindend programma met technische lezingen, bezoeken en ontmoetingen met winkeliers, uitvinders en oprichters. Een uitstekende selectie van lokale gerechten en dranken was natuurlijk ook onderdeel van het programma. De dienst van Never Ever Blue  is ten zeerste aan te bevelen.

Initialis – Zelfs voor de hoge lat van onze gasten wist Never Ever Blue te overtreffen en te verrassen. Hun lokale netwerk en bekendheid blijken hen in staat te stellen om voor hun gasten toegang te krijgen tot de pareltjes van Strijp. Mede door inlevingsvermogen, gastvrijheid, onuitputtelijk dienstverlenend vermogen en enthousiasme staat Never Ever Blue borg staat voor een inhoudelijk en enerverend programma.

LIEVER EEN MEERDAAGSE
INSPIRATIEREIS?

TIP: Boek een eendaagse inspiratietour naar Amsterdam, Rotterdam, Maastricht of Antwerpen.

CONTACT US FOR
MORE INFO, DETAILS

& PRICES

Wij zijn gek op Eindhoven en Strijp en kennen het gebied als geen ander. Wij hebben de juiste contacten, weten de unieke plekjes en verhalen te vinden. Ontmoet de bewoners, ondernemers en/of initiatiefnemers en doe inspiratie op!

NEVER EVER BLUE AGENCY FOR HOSPITALITY AND EVENTS

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search