INSPIRATIETOURS

Een inspiratietour brengt een berg aan inspiratie, energie en nieuwe inzichten met zich mee! Ontdek de nieuwste concepten, bezoek creatieve hotspots en leg contacten met vakgenoten tijdens een één of meerdaagse tour.

Never Ever Blue neemt je mee naar de koplopers van vrijheid in denken en doen. Denk aan plekken als Strijp, Eindhoven, Rotterdam, Amsterdam, Antwerpen, Gent en last-but-not-least Orlando. Gebieden die rijk zijn aan inspirerende ondernemers, concepten en voorbeelden op het gebied van architectuur, design, food, innovatie, en/of technologie.

040EINDHOVEN

Wij zijn gek op Eindhoven en Strijp, daar liggen onze roots. Wij kennen het gebied als geen ander en hebben de juiste contacten.  Wij weten de unieke plekjes en verhalen te vinden op het gebied van design, creatief talent, innovatie, food, retail en fun. Eén ding is zeker; het bruist op Strijp. Ontmoet de bewoners, ondernemers en/of initiatiefnemers en doe inspiratie op!

+31NEDERLAND

Elke stad heeft een bijzonder verhaal. Overal zitten creatieve ondernemers op het gebied van horeca en leisure. We nemen je heel graag mee naar mooie en bijzondere Nederlandse steden om daar inspiratie en contacten op te doen. Rotterdam, Amsterdam en Maastricht stonden al eerder op het programma en waren een groot succes! Which city is next?

GLOBAL

Inspiratie kent geen grenzen! Ook buitenlandse steden zijn een bron van inspiratie voor ons. Antwerpen en Gent zijn nog relatief dichtbij, maar wat denk je van Orlando, Florida? De place to be als het gaat om ondernemerschap in de horeca en leisure branche. Ook daar organiseren we inspiratietours en nemen we je geheel verzorgd mee op een bijzonder avontuur.

INSPIRATIETOURS OP MAAT

Op basis van onderwerpen die relevant zijn voor jou en jouw gasten maken wij een programma op maat. Eenmaal thuis bruisen jullie van de energie en kunnen jullie aan de slag met deze nieuwe inzichten. Wij inspireren je graag met één- of meerdaagse inspiratietours. Benieuwd naar een bijzonder programma dat bij jullie past? Wij denken graag met je mee!

MEET AND CONTACT US

NEVER EVER BLUE AGENCY FOR HOSPITALITY AND EVENTS

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search