INSPIRATIEREIZEN

Een inspiratiereis brengt een berg aan inspiratie, energie en nieuwe inzichten met zich mee! Ontdek de nieuwste concepten, bezoek creatieve hotspots en leg contacten met vakgenoten tijdens een van onze meerdaagse reizen. Die bovendien all-inclusive en volledig verzorgd zijn. Op welke plek mogen wij jou inspireren?

INSPIRATIEREIZEN 2019

INSPIRATIEREIZEN T/M 2018

+31 & GLOBAL

+31: Elke stad heeft een bijzonder verhaal. Overal zitten creatieve ondernemers op het gebied van horeca en leisure. We nemen je heel graag mee naar mooie en bijzondere steden om daar inspiratie en contacten op te doen.

Global: Inspiratie kent geen grenzen! Ook buitenlandse steden zijn een bron van inspiratie voor ons. Wereldwijd zijn er plekken en steden, die de place to be als het gaat om ondernemerschap in de horeca en leisure branche.

INSPIRATIEREIS OP MAAT

Op basis van onderwerpen die relevant zijn voor jou en jouw gasten maken wij een programma op maat. Eenmaal thuis bruisen jullie van de energie en kunnen jullie aan de slag met deze nieuwe inzichten. Wij inspireren je graag met een inspiratiereis.

INSPIRATIEREIS ALS
INCENTIVE! 

Dat kan ook! Benieuwd naar een bijzonder programma dat bij jullie past? Wij denken graag met je mee.

CONTACT US FOR
MORE INFO, DETAILS

& PRICES

NEVER EVER BLUE AGENCY FOR HOSPITALITY AND EVENTS

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search