Incentives

Wij helpen jou je relaties en collega's aan je te binden

Niets is belangrijker dan het onderhouden van duurzame en persoonlijke relaties: dat geldt voor zakelijke contacten maar ook zeker voor collega’s. Wij denken graag met je mee hoe jij met een incentive jouw bijzondere relaties aan je blijft binden op een creatieve en inspirerende manier.

Met Collega's

Op zoek naar een boost voor de werksfeer of willen jullie graag samen een mooi moment vieren? Wij helpen jou met de creatieve invulling van een incentive om de teamspirit te maximaliseren. Het is zelfs een interessante manier om nieuwe collega’s aan te trekken. Het wordt gegarandeerd een ervaring waar nog lang over wordt gesproken en gelachen.

Met zakelijke relaties

Persoonlijk contact met zakelijke relaties is van groot belang. 
Het delen van een bijzondere ervaring heeft gegarandeerd een fantastisch effect op jullie relatie. Een investering in je huidige relaties zorgt voor duurzame en loyale contacten. En laat aan potentiële relaties zien welk belang je hecht aan jouw relaties. Do we need to say more?

INCENTIVE TRIP

Wij hebben een aantal fantastische suggesties voor een prachtige incentive trip in de vorm van een inspiratietour. Wat dacht je drie dagen naar een van onze bestemmingen in eigen land: Amsterdam, Rotterdam of Maastricht? Misschien toch liever over de grens: dan hebben we bruisend Berlijn en authentiek Antwerpen in de spotlight. Mag het nog wat gekker? Ga dan met ons mee op winters avontuur naar het frisse Fins Lapland. Word je dit te koud? Dan raden wij je verrassend Valencia aan! Is niks jullie te gek, laten wij jullie heel graag kennis maken met de verschillende kanten van fantastisch Florida!

OP maat

Heb je zelf een suggestie voor een bestemming? Ook dan werken wij een onvergetelijke trip uit: altijd persoonlijk en op maat. 

meet and Contact us

for more info, details and prices

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search