Neem contact op
3 - 4 maart 2020

Giethoorn en de Weerribben

Ja, ik ga

Ontmoet dé ondernemers uit dit wereldberoemde dorp!

Giethoorn is het Venetië van het Noorden en wereldwijd geliefd door Brazilianen, Russen en voornamelijk Aziaten. Achter de talloze bruggetjes, waterwegen, punters, 2.600 inwoners en één tot anderhalf miljoen bezoekers per jaar schuilt een bijzondere geschiedenis en talloze ondernemersverhalen die we tijdens deze inspiratietour gaan beleven en ontdekken. Ontdek de historie van Giethoorn, beleef het dorp door de ogen van de Aziatische gast en ontdek het geheime recept achter de Gouden Bal.

Exclusief voor de Limburg Leisure Academy, organiseert Never Ever Blue een tweedaagse inspiratiereis naar het Venetië van Nederland! Leer hoe de toonaangevende ondernemers uit dit gebied de massa’s toeristen gastvrij ontvangen, hoe hier de verbinding is gezocht tussen dorp en buitengebied en hoe zij tot nieuwe, mooie en vooral succesvolle product-marktcombinaties zijn gekomen. Laat je prikkelen en spar met andere over nieuwe kansen of toekomstige samenwerkingen. Ervaar, leer en ontmoet!

Ga mee op avontuur!


Highlights

Klik hier voor het volledige programma!

 • Gabriella Esselbrugge: Na een inspiratiereis naar China verleidde ze de Chinese gast door middel van een fotoboek van Gieterse trouwerij. Met haar expertise weet Gabriella als geen ander de behoeften en wensen van de Chinese gast door te vertalen in de praktijk. Inmiddels heeft ze ook een aantal Hospitality bedrijven in China en spreekt ze de taal. Laat je ook verleiden door haar ondernemersdrang en hang aan haar lippen als ze het verhaal met ons deelt.

 • Beleef Eetcafé de Fanfare. Giethoorn werd wereldberoemd door één van de best bezochte Nederlandse bioscoopfilms: Fanfare (1958). Bert Haanstra (regisseur) adviseerde destijds de eigenaresse om Café De Waaier te vernoemen naar de film. Sindsdien is Eetcafé de Fanfare een feit. Arie Willem Vermeij vertelt ons er graag alles over!

 • Stel dat je nu net niet in de hotspot Giethoorn zelf gevestigd bent. Leer van Arjan Stroeve wat het winnen van de Telegraaf gouden gehaktbal allemaal teweeg kan brengen. Moeder Alie brengt ons alle kneepjes van het vak over tijdens de Masterclass Gouden Bal: ontdek na het afleggen van geheimhoudings-eed het geheime recept achter de Gouden Bal. 
 • Kom er achter hoe Miriam Slomp met haar Horeca Academie het personeelstekort in het gebied tegen gaat. Een indrukwekkend verhaal van een ambitieuze onderneemster uit het gebied.
 • Giethoorn per boot: gezien door de ogen van de gemeente en verteld door Wethouder Bram Harmsma en door de ogen van de ondernemer verteld door Ferry Slomp van hotel de Pergola.
 • Ontmoet ondernemend Hotel de Pergola met een spiksplinternieuwe generatie van twee millennials aan het roer.

 

Klik hier voor het volledige programma!


No wallet needed! All Inclusive!

 • Volledig verzorgde reis incl. 2 dagen lunch en het diner op de eerste avond
 • Alle activiteiten in het programma
 • Overnachting in een tweepersoons kamer incl. ontbijt
 • Alle drankjes tijdens programma
 • Vervoer per luxe touringcar vanuit centrale opstaplocatie Limburg en vervoer ter plaatse
 • Uiteraard tot in de puntjes door ons georganiseerd en begeleid door ons eigen host team
 • Bijdrage per deelnemer € 375,00
 • Toeslag voor een 1 persoons kamer is: € 80,00
 • Bedragen zijn exclusief BTW

De eerste 20 ondernemers die zich aanmelden ontvangen een korting via de Limburg Leisure Academy van € 100,00. De korting wordt na betaling teruggeboekt.

Ga je mee?

Super leuk! Stuur via het onderstaande formulier een bericht met je contactgegevens. Klik vervolgens op deze betaallink en koop een ticket voor deze unieke inspiratiereis. Als je vragen hebt of meer informatie wenst, neem gerust contact met ons op!

Vul je naam in
Vul een bedrijfsnaam in
Vul een geldig e-mailadres in
Vul een bedrijfsnaam in
Geef een bericht op.
Deze site is beveiligd door reCAPTCHA en de Privacybeleid en Servicevoorwaarden van Google.


Meer weten? We ontmoeten je graag!

Ontmoet ons en neem contact met ons op

Neem contact op