EVENTS

Een business event dat jou en jouw gasten inspireert, verbindt en raakt! Wij gaan op zoek naar inspirerende elementen die bijdragen aan het beoogde doel van jouw business event. Niets is ons te gek! Ben je op zoek naar een creatieve invulling of organisatie van een bedrijfsfeest, netwerkevent of off-site event? Wij zijn heel benieuwd naar jouw verhaal en ontmoeten je graag.

BEDRIJFSFEEST

Er is iets te vieren! Een bijzondere mijlpaal, een unieke prestatie of een bijzonder moment. En dat doe je graag met het hele bedrijf. Wij organiseren een event dat past bij jouw wensen. Wil je elkaar beter leren kennen ver weg van de werksfeer, zoek je naar versterking van de groepsdynamiek of wil je ‘gewoon’ een leuke dag met elkaar beleven? Wij zorgen voor een event dat uitnodigt om los te komen van de waan van de dag. Even geen deadlines, targets en dagelijkse beslommeringen, maar ruimte voor inspiratie, stimulatie en teambuilding.

NETWERKEVENT

Never Ever Blue ontwikkelt relatie-events op maat. De perfecte manier om bezig te zijn met relatiemanagement en het vergroten van je klantenbinding. En dé manier om je als organisatie te onderscheiden. Met een netwerkevent vergroot je de zichtbaarheid van je organisatie. En laat je zien dat jouw relaties – klanten, partners, opdrachtgevers en leveranciers –  belangrijk voor je zijn.

OFF-SITE EVENTS

Een vergadering in een suf kantoor met kleffe broodjes heeft nog nooit tot inspiratie geleid. Laat je verrassen door een off-site (vergader)locatie en kom los van de eigen werkplek en de bijpassende sleur. Een ongewone creatieve locatie, of zelfs meerdere locaties, zorgt voor nieuwe prikkels en energie. Never Ever Blue is een kei in het spotten van geschikte locaties voor verschillende business events, zoals vergaderingen en urban heidagen. Bijvoorbeeld op het inspirerende Strijp-S, maar ook in Eindhoven en omgeving. De mogelijkheden zijn oneindig!

CONTACT US FOR
MORE INFO, DETAILS

& PRICES

NEVER EVER BLUE AGENCY FOR HOSPITALITY AND EVENTS

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search