Creatief advies

Wij komen samen met jou tot de beste ideeën

Als strategische en creatieve adviseurs verbinden we horeca- en leisure ondernemers. Dit kan binnen een concept of onderneming, binnen een stad of gebied of juist met elkaar. Een kruisbestuiving van onbekenden waarin nieuwe waarde ontstaat.

PRODUCTONTWIKKELING

Een krachtig concept en product begint bij een intensieve samenwerking en de juiste dosis aan inspiratie. Samen met jou ontwikkelen we ideeën en brengen deze tot leven! Door een sterke en nauwe samenwerking met jouw doelgroep, conceptontwikkelaars, (interieur/product) designers, ondernemers, overheidsinstanties, subsidieverstrekkers, brancheorganisaties en opleidingsinstituten.

BRAINSTORMSESSIES

Geïnspireerd door trends en wereldwijde ontwikkelingen delen wij onze berg aan ervaring en kennis met jou. Dat kan door het leiden van een creatieve sessie, een brainstorm of een workshop waarbij we ingaan op kennis uit het vak.

Een brainstormsessie kan enorm veel opleveren: zoals inspiratie, out-of-the-box ideeën en draagvlak. Wij leiden een brainstormsessie op een manier die past bij jouw vraagstuk en het doel dat je wilt bereiken. Dit kan op je eigen locatie, maar ook op een bijzondere en inspirerende locatie die wij voor je spotten. Wanneer mogen we met jou aan de slag?

SAMENWERKEN

Onze toegevoegde waarde zit in het samenwerken mét en samenbrengen van ondernemers. Wij hebben al ruim vijftien jaar ervaring binnen de vrijetijdssector in Noord-Brabant. Daardoor spreken we niet alleen de taal van ondernemers, maar kennen we ze ook persoonlijk. Never Ever Blue helpt ondernemers verder door creatieve concepten te ontwikkelen, strategische of tactische plannen te ontwikkelen. Waarbij we altijd oog hebben voor de identiteit van de ondernemer. Dat maakt een plan of idee uniek!

meet and Contact us

for more info, details and prices

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search