Amsterdam

De inspiratietour naar Amsterdam is op maat te boeken!

Inspiratiereis 2014: The capital city of the Netherlands: dé plek voor nieuwe en bijzondere concepten! Met 24 ondernemers uit de hospitality branche ontdekten we twee dagen lang gave hotspots in onze eigen hoofdstad. Van Hotel Sir Albert, waar je je op bezoek waant bij een dierbare vriend tot een kennismaking met  Bilder en de Clerq, een nieuwe manier van boodschappen doen en vers koken. Ook ontdekten we samen het nieuwe hippe Amsterdam Noord. Met locaties als Pllek, camping Vliegenbos en het Faralda Crane hotel. Amsterdam rocks!

 ERVARINGEN VAN ANDEREN

Bernard Gosselink, directeur triAV Dit jaar (2016) bestaan we 10 jaar en dat wilde we niet ongemerkt voorbij laten gaan, dit moest natuurlijk met ons clubje gevierd worden! Het traditionele karten, kleiduiven schieten en steengrillen hadden we nu wel gehad en wilde graag iets anders.

Via de 040 netwerkclub zijn we in contact gekomen met Never Ever Blue en dat heeft ons doen besluiten om Laura en haar team de vrij hand te geven in het organiseren van ons jubileum.

Wij hebben zelf gekozen voor Amsterdam als locatie en daar hebben we een mix aan leuke originele bezoeken en spectaculaire uitdagingen overwonnen. Een top dag die werd afgesloten met een prachtig diner.Een dikke pluim voor de organisatie en ik weet wel wie we bij een volgende gelegenheid weer zullen inschakelen.

OP INSPIRATIEREIS
NAAR EEN ANDERE STAD?

CONTACT US FOR
MORE INFO, DETAILS

& PRICES

NEVER EVER BLUE AGENCY FOR HOSPITALITY AND EVENTS

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search